Gezond afslanken met HEALTHY AND FIT TOGETHER

Naast mensen helpen met fysieke klachten in de klassieke kine alsook mentale struggles in de relaxatietherapie, werken we nu ook op de algemene gezondheid. We willen graag een totaal concept aanbieden.

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat volgende 4 pijlers belangrijk zijn voor een gezond en gelukkig en lang leven : 

1. Beweging

2. Mentale gezondheid

3. Slaap

4. Voeding

Wanneer een van deze pijlers verstoord is, kunnen de andere pijlers ook uit balans geraken. Via kinesitherapie (letterlijk 'behandeling via beweging') kunnen we deze eerste drie pijlers al positief beïnvloeden.  Binnen onze praktijk specialiseerden wij ons eerder al in het behandelen van mentale stressklachten en slaapstoornissen via relaxatietherapie.

Het Healthy and Fit concept is een totaalconcept en sluit met de nadruk op gezonde voeding goed aan bij deze vier pijlers. Bij dit programma worden tips gegeven over gezonde voeding en beweging, onder begeleiding van een coach/kiné. Oa. het delen van menu's en weekplannen, bijsturen waar nodig, dagelijkse opvolging in een positieve community maar ook bootcamps en workouts, worden georganiseerd door deze coach(Sandra Gillijns). Zowel online als in real life hebben wij een zeer sterk concept. Dit zorgt ervoor dat u er niet alleen voor staat!


Waarvoor kan u bij ons terecht? 

-Afslanken

-Bijkomen in gezonde spiermassa

-Meer energie

-Betere sportprestaties

-Gezondheidsklachten zoals diabetes, hoge cholesterol/bloeddruk, darmproblematieken ea aanpakken 

Dit alles onder professionele begeleiding van kinesiste Sandra Gillijns

Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak in onze praktijk te Vollezele of online op het nummer 0494/673256(Sandra). 

U bent ook welkom op onze gratis Fitcamps, Zumba, Powerdance, Tastings en Skinparty's. Neem gerust een kijkje op de Facebookpagina of Instagram van Sandra Gillijns voor de juiste data en momenten.


Of vul de fitlink in en Sandra zal u verder contacteren voor een vrijblijvend infogesprek.

Fitlink


Copyright © all rights reserved.