Info en tarieven

Wij zijn gedeconventioneerd. De terugbetalingstarieven kan u raadplegen op de website van het RIZIV www.riziv.fgov.be. Bij personen met verhoogde tegemoetkoming ( xx1/xx1 op vignet) worden nog steeds de RIZIV-tarieven gehanteerd.

Praktisch:

  • Het maken van een afspraak gebeurt telefonisch (weekdagen). Laat gerust een bericht achter wanneer wij niet (tijdig) aan de lijn kunnen komen tijdens onze behandelingen. Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.
  • Indien u niet aanwezig kan zijn, gelieve 24u op voorhand de praktijk telefonisch te verwittigen. Zo krijgen andere patiënten ook de kans om op dat uur een afspraak te maken.  
  • Bij een eerste consultatie in de praktijk brengt u het doktersvoorschrift en een recente klever van de mutualiteit mee. Eventuele aanvragen naar ziekenfondsen kunnen dan snel aangemaakt en verstuurd worden. Gelieve ook vroegere behandelingen (zelfde kalenderjaar) bij een collega kinesitherapeut te melden, dit in het kader van de terugbetaling van het ziekenfonds.
  • De betalingswijze gebeurt contant aan het einde van elke behandeling (Payconiq of cash). In uitzonderlijke gevallen (huisbezoek) wordt met overschrijving gewerkt. Na ontvangst van betaling en op het einde van een behandelreeks wordt het getuigschrift van verstrekte hulp meegegeven.
  • Voor uw hygiëne brengt u steeds een grote en kleine handdoek mee.
  • De praktijk is vlot bereikbaar, 4 parkeerplaatsen zijn beschikbaar. Ook kunnen rolstoelgebruikers de praktijk langs de achterzijde bereiken. Gelieve dit telefonisch door te geven.

Onze huidige tarieven

Courant
€ 33
eerste sessie van het jaar
+€ 7
F acuut (post-operatief)
€ 33
Dossierkost F acuut (éenmalig)
€ 30,65
F chronisch (gangreva, fibromyalgie,...)
€ 33
Dossierkost F Chronisch (jaarlijks)
€ 30,65
E parthologie (Zware aandoeningen zoals parkinson, MS, CVA , lymfoedeem, ...)
€ 33
Dossierkost E pathologie (Jaarlijks)
€ 30,65
Huisbezoek
€ 35

Copyright © all rights reserved.