Last van zwellingen of spierpijnen?

Genezen met manuele lymfedrainage!

Om u bij ieder probleem de juiste behandeling aan te bieden, specialiseerden wij ons in meerdere therapie├źn. Daarom passen wij in onze praktijk nabij Galmaarden ook de manuele lymfedrainage volgens Leduc toe. Na borstkankerbehandeling kan deze therapie toegepast worden. Aangezien vaak lymfeklieren mee worden weggenomen kan het vocht uit de arm niet op een natuurlijke manier worden gedraineerd.

Deze behandeling is eveneens een manuele therapie, maar ze behandelt specifiek de processen van het lichaamsvocht. In en rond alle cellen van het lichaam bevindt zich vocht dat voor de uitwisseling van stoffen zorgt. Daarom is het van belang dat het lymfestelsel in optimale conditie is. Lymfedrainage kan worden aangevuld door presso-therapie, een toestel waar machinaal een bepaalde druk wordt gezet op de ledematen. Indien nodig kan er ook lymfetaping worden toegepast. Voor meer informatie over de manuele lymfedrainage kan u bellen of langskomen in onze praktijk in Galmaarden. Wij helpen u graag verder!

Voor meer informatie over de manuele lymfedrainage kan u bellen of langskomen in onze praktijk in Galmaarden. Wij helpen u graag verder!

Contacteer ons