Gun uzelf de nodige ontspanning!

Relaxatietherapie voorkomt fysieke klachten

In onze sterk geëvolueerde maatschappij spelen aanhoudende stress en spanningen een voorname rol. Daardoor komen diverse gezondheidsproblemen tot stand of worden ze onderhouden, zoals vermoeidheid en pijn, artrose, rug en nekpijn, chronische pijnklachten, hyperventilatie, insomnia, burn-outs, … Via onze gespecialiseerde relaxatietherapeuten helpen we de patiënten om mentaal en fysiek te ontspannen, waardoor een algemeen gevoel van harmonie met jezelf en met je omgeving tot stand zal komen. Bewust ontspannen is de sleutel willen we kunnen meedraaien en overleven in onze gejaagde samenleving.

Blijf zwaardere lichamelijke of mentale problemen voor en ontdek onze relaxatietherapie. U bent hiervoor welkom in onze veelzijdige praktijk op korte afstand van Galmaarden. Wij beschikken over een ideaal ingerichte relaxatieruimte waar wij u tijdens deze therapie begeleiden.

Bij deze ontspanningstherapie ligt de klemtoon op uw ademhaling en gebruiken wij ook onderdelen van yoga, meditatie en mindfullness. Het zal u deugd doen wanneer u symptomen ondervindt die wijzen in de richting van een burn-out, hyperventilatie en stress. Deze aandoeningen kunnen eveneens fysieke problemen met zich meebrengen. Probeer onze relaxatietherapie zeker wanneer u reeds te kampen heeft met een burn-out of te veel stress. 

Zo passen wij onder andere andullatietherapie toe om, aan de hand van vibraties en infrarood, uw klachten aan te pakken. Hierbij maken wij gebruik van de producten van Home Health Products.

Ook als u nog geen klachten heeft, kan een behandeling in onze kinépraktijk nabij Galmaarden wonderen doen. Zo kan een hot stone massage of relaxatiemassage helpen de noodzakelijke rustpunten te vinden wanneer u het wenst.

Zit u met een burn-out? Dan kan u hier terecht voor burn-outcoaching. Bij burn-out is uw herstelvermogen verminderd en bent u door uw reserves heen. Uw stresssysteem zélf is gestrest en ontregeld. En doordat het stresssysteem al uw andere organen, weefsels en lichaamsfuncties aanstuurt zijn ook andere klachten en disfuncties ontstaan. Daarom werken de normale anti-stressmaatregelen niet bij een burn-out. Maar geen nood, wij helpen u graag op weg naar een stressloos leven.

Momenteel zijn wij een cursus 'stressmanagement' aan het volgen. Vraag gerust naar meer informatie.

Boek uw relaxatiemoment door ons vandaag nog te bellen.

Contacteer ons