Relaxatietherapie

In onze sterk evoluerende maatschappij spelen aanhoudende stress en spanningen een voorname rol. Daardoor komen diverse gezondheidsproblemen tot stand of worden ze onderhouden, zoals aanhoudende vermoeidheid,  recidiverende of chronische pijnklachten, hyperventilatie, insomnia, burn-out, … 

Via gespecialiseerde relaxatietherapie helpen we de patiĆ«nten om zowel op mentaal als fysiek vlak te ontspannen. De klemtoon ligt op de ademhaling en wij gebruiken ook onderdelen van yoga, meditatie, mindfulness en hartcoherentietraining. We passen ook relaxatiemassages toe waaronder hotstone en ayurvedische massage.

Via tools van de stressmanagement en burn-outcoaching, gaan we gericht op zoek naar de (onderhoudende) factoren die verantwoordelijk zijn bij het ontstaan van stressgerelateerde klachten en burn-out en stellen we een individueel behandelplan op.

We beschikken over een ideaal ingerichte relaxatieruimte waar wij u tijdens deze therapie kunnen begeleiden.

Andullatietherapie (vibraties en infrarood) kan een mogelijke aanvulling zijn om klachten aan te pakken. Hierbij maken wij gebruik van de producten van Home Health Products.

Contacteer ons

Copyright © all rights reserved.