Weg met die vervelende spierpijnen!

Wij pakken uw spierblokkades aan in onze kinepraktijk

Nek- en rugklachten, een geblokkeerde wervelkolom of knieklachten, het zijn lichaamsproblemen die iedereen op elke leeftijd kan krijgen. Door een slechte beweging of door foute houding kunnen de symptomen allemaal opspelen. Om deze klachten doeltreffend aan te pakken, maakt u een afspraak met onze kinepraktijk in Vollezele, nabij Galmaarden.

Cyriax therapie baseert zich op diepe fricties of manipulaties van de spieren en de pezen. Het gevolg is een betere doorbloeding van de spieren die het genezingseffect in gang zetten en versnellen. Deze behandeling is toepasbaar op verschillende punten van het lichaam. Denk maar aan ontstekingen van de achillespees tot spierontstekingen in de nek.

Wij zijn eveneens gespecialiseerd in BPPV. Dankzij deze kennis kunnen wij draaierigheid en duizeligheid aan de hand van manipulaties behandelen.

Ook voor Dryneedling kan u bij ons terecht.  Bij dry needling wordt er gebruik gemaakt van een speciale techniek waarbij met een ‘droge’ (dry) acupunctuurnaald bepaalde triggerpoints in spieren worden aangeprikt. Een triggerpoint is een drukgevoelige plek in een spier, die naast lokale drukpijn, ook vaak pijn verderop in het lichaam veroorzaakt. Door korte stimulatie van de triggerpoints in de spieren met de naald, raken de spieren snel en langdurig ontspannen. Zodoende worden weer allerlei mechanische processen op gang gebracht waardoor u kunt herstellen van uw fysieke last, alsook chronische pijn.

U zal snel in uw dagelijkse bezigheden ondervinden dat de zeurende pijn wegtrekt en uw bewegingen soepeler worden. Vraag in onze  kinepraktijk, in de buurt van Galmaarden, naar onze werkwijze wanneer u met spierproblemen kampt. Wij zoeken naar een blijvende oplossing.

Telefoneer ons meteen voor een afspraak. Wij maken graag tijd voor u vrij.

Contacteer ons